CRÒNICA: SÈNIOR B – SANT ANDREU DE LA BARCA

Sènior B 25 – 26 St. Andreu de la Barca

Després d’una llarga pretemporada, per fi començava la lliga pel sènior B a Tercera Catalana. Davant, el Sant Andreu de la Barca (fusionat amb el H. Papiol) que la temporada anterior havia jugat a Primera Catalana, però sense molts dels seus jugadors més veterans.

Un erràtic inici de cara a porteria va permetre una avantatge de 2-3 gols que el Sant Andreu va saber mantenir durant quasi tot el partit. Amb una porteria que va anar de més a menys, els arlequinats van començar a remolc des de l’inici. Poc a poc, el Sant Andreu anava trobant solucions en atac i, per part nostre, la contundent 6:0 visitant, ajudada per un llistó ben alt per les exclusions, anava apagant el nostre atac (12-14 a la mitja part).

Ja de sortida després del descans, una defensa molt intensa ens va permetre corre i tenir bastantes oportunitats en atac fins a empatar el partit. Però, arribada la meitat de la segona part, tornàvem a  topar amb el porter visitant o amb una 6:0 que tenia el llistó de les exclusions molt més alt encara. A poc més d’un minut i mig, possessió de la pilota i dos avall. L’atac acaba en gol i només queda robar-ne una i fer gol. L’equip visitant amb la calma i sense ser pressionat pel passiu, esgota el temps fins al 25-26 final.

Fotos partit (Joan Carles Manzano)