Crònica Sènior A – H. COOPERATIVA SANT BOI

Dijous 03/05/2018

SABADELL HANDBOL  33
HANDBOL COOPERATIVA SANT BOI  26

Partit irregular amb victòria arlequinada que pràcticament assegura el pas a la següent ronda de la copa “Gonzalo Usero”.

Partit jugat el dijous dia 03 de Maig, per poder tenir disponibilitat de pista, davant de l’Handbol Cooperativa, equip que havia finalitzat força bé la lliga. De sortida els arlequinats amb nombroses baixes, a part del Xavi, Miky, Gere, i Carrillo, aquesta vegada afegir la baixa de l’Albert, tots homes importants dintre de l’equip, però com més difícil està més rendiment treuen els homes que juguen.

Bona sortida arlequinada amb un ritme alt de pilota, ben treballat en la defensa i baixades ràpides de contra atac, han obert una escletxa de +3 a +4 gols, al minut 15, l’entrenador visitant demana “time out” per intentar re composar a l’equip, cosa que d’entrada han aconseguit retallar la diferència que portaven respecte als arlequinats, basant-se en el llançament del seu lateral dretà i les penetracions del central, aquí s’ha de comentar que els últims 10 minuts d’aquesta primera part els arlequinats, han comes un excés d’errades de llançament de sis metres, segurament si s’hagués tingut més efectivitat, el marge de gols de la primera part seria superior, final de la primera part 15 a 13.

A la represa, els arlequinats han sortit molt espessos, pèrdues de pilota en atac, precipitacions en algunes accions, cosa que els de Sant Boi han aprofitat per retallar l’avantatge que els homes de l’Isra tenien i posar-se per davant del marcador, minut 14 (18 a 20), l’Isra demana “time out”, i canvia defensa amb un avançat molt més pressionant a un dels homes que creaven més problemes a la defensa arlequinada, també val la pena a comentar que el Roger a la porteria ha fet uns últims 15 minuts de llibre (ha tancat la segona part amb un 48,5% d’aturades), i els arlequinats han recuperat el marcador (minut 23, 25 a 22) resultat de tot això és que els visitants han hagut d’arriscar més en atac i els locals han pogut córrer i jugar més tranquils en atac, assegurant pilotes i agafant cada cop més avantatge en el marcador, final del partit 33 a 26, val a destacar el rendiment de l’Isidre, molt efectiu en l’atac, i la bona feina de la parella defensiva Eloi – Isra.

Per el Sabadell Handbol han jugat David i Roger a la porteria i Eloi, Isra, Marc, Carlos, Navarro, Cesc, Robert, Marc, Dorian i Oriol.

Avui a fet la presentació oficial el Pol Vila (fill de la Rosa i l’Eloi), moltes felicitats, pares, un arlequinat més a la família.

La setmana que ve dia 12/05/18, dissabte a les 18,15, els arlequinats visiten a l’Handbol Banyoles, equip molt complicat a casa seva, a veure si es pot donar la sorpresa i poder quedar primer del grup, de cara a la segona fase de la Copa.

Deixa un comentari