CRÒNICA SÈNIOR A – UEH CALELLA

CRÒNIQUES SÈNIOR A 2017-2018

Diumenge 27/05/2018

SABADELL HANDBOL  37
U. E. S. CALELLA  30

Partit sense massa història, amb còmoda victòria arlequinada.

Partit jugat aquesta vegada al Pavelló Nord en diumenge al matí a les 10.30, per falta de disponibilitat d’alternatives a Can Balsach.

És per a comentar que l’Isra ha pogut disposar de tota la plantilla arlequinada, feia bastants partits que no es podia fer ple total de tots els components de la plantilla exceptuant els lesionats.

Per els arlequinats amb una renda de +8 gols semblava un repte fàcil, i veient que l’Handbol Calella ha vingut amb sols sis jugadors de Lliga Catalana i sis més del segon equip, l’Isra ha plantejat treballar amb dos equips, que ha anat canviant en tongades de 15 minuts, ha estat un partit distret i amb molta esportivitat.

De sortida els arlequinats s’han avançat i ja al cap de 15 minuts ell resultat era de 10 a 5, el Sabadell basant-se en el joc que el caracteritza balanços ofensius ràpids a més dels contra atacs i contra gols, i quan arribaven en atac estàtic, situacions ben resoltes amb treballs de dos amb finalitzacions de pivots o dels extrems, el segon quart potser per un cert relaxament hi ha hagut més imprecisions i potser més pèrdues de pilota en atac, això ha permès que els visitants estiguessin sempre dintre del partit el màxim avantatge ha sigut de 5 gols pels arlequinats, s’arriba a la mitja part amb el resultat de 20 a 15.

La segona part més del mateix, ja estat una segona part tranquil·la (potser un excés de pèrdues de pilota en atac) i de mica en mica s’arriba al final amb el marcador de 37 a 30 per als homes de l’Isra.

Com jugadors de camp han jugat Isidre, Isra, Robert, Eloi, Miky, Albert, Dorian, Carlos, Navarro, Carrillo, Marc, Torra i Cesc.

A la porteria ha jugat en David Jornet, des d’aquí el nostre reconeixement, sempre d’ençà que va fitxar ha estat sempre aquí sense fallar a cap partit ni cap entrenament, és un grandíssim company, gràcies, moltes gràcies David.

Ara l’equip arlequinat està a l’espera de conèixer el proper rival que serà un equip de 1a Nacional o un equip de Divisió d’Honor B, a veure la sort que ens prepararà.