CRÒNICA TOP4 SÈNIOR B

SEMIFINALS
Dissabte 02/06/2018

HANDBOL SANT JOAN DESPÍ 37
SABADELL HANDBOL 32

S’ha pogut.

Partit disputat dissabte a les 18 hores al modèlic pavelló de Sant Joan Despí, amb un formidable ambient i amb tota la solemnitat, tres delegats federatius, taula, dos àrbitres, aigua de cortesia, una gran organització.

Primera part 17 a 18
De sortida molt endollats els arlequinats, intercanvi constant de gols, sembla que avui serà un resultat ampli en anotació, els arlequinats es posen per davant i fruit de la seva efectivitat marquen el ritme, minut 19 màxima diferència arlequinada 11 a 14, sembla que ho tenim, però no està fet, els locals reaccionen i escurcen diferencies.
Bona primera part dels atacs que han dominat sobre les defenses.

Segona part 20 a 14.
Els locals surten per totes després del descans, a poc a poc retallen les diferències, al minut quinze 27 a 23, sembla tot dit, els arlequinats tornen a acostar-se a tres 30 a 27, però l’equip organitzador té la grada a favor seu i aquest plus es nota, intercanvi de gols fins al màxim avantatge local.

A la porta Lluís deu aturades i Oriol una.
A la pista Pere 3, German 4, Jordi P.13, Roger S.3, Cavero 5, Pablo, Ton 1, Manzano 1, Jordi J.1, Hector, Roger R. i Albert B.1.

Bon partit sense la màxima intensitat, queda lluitar pel bronze.

FORÇA SABADELL !!!

Partit per el 3r i 4t

Diumenge 03/06/2018

SABADELL HANDBOL 31
U. E. S. CALELLA 30

Bronze.
Després del partit de dissabte, sant tornem-hi, toca matinar una mica i cobrir l’expedient. Davant, el tercer enfrontament amb els calellencs de la temporada.

Primera part 16 a 17.
Salten a la pista amb baixes sensibles els arlequinats, Jordi R., Guillermo, Pere, Albert … tot i així aviat es “treuen la son” de les orelles i agafen petits avantatges, alternances al marcador durant el primer temps.
Dona la impressió que si “apretem” i fem el nostre joc podem guanyar.
L’únic que sembla faltar és la màxima intensitat, lesió de Pablo i als nassos de German i Hector que rajant abundantment.

Segona part 15 a 13.
Surten els arlequinats disposats a resoldre el matx i ajusten la defensa, prenen la mida al joc dels extrems lila i resolen el partit d’entrada la segona part.
Bon boti per una molt bona temporada.

Lluís vuit aturades i Oriol cinc.

A la pista Arnau 1, German 5, Ton 1, Cavero 9, Pablo 1, Roger S.3, Roger R., Jordi P.5,Pablo R., Xavi i Hector 6.

Toca descansar per vacances i tornar motivats per als nous reptes del curs vinent.

123 Sabadell !