CRÒNICA: TORRÓ D’AGRAMUNT CHA – SÈNIOR B

TORRÓ D’AGRAMUNT CHA 28
SÈNIOR B 30

Partidàs en hores de sofà i manta.

Visita en una pista complicada com la d’Agramunt i, a més a més, diumenge a les 19:00.

Com en els últims partits, molt bon inici de partit amb intercanvi constant de gols fins la meitat de la primera part (6-6). Arribats aquest punt, el porter de l’Agramunt decideix que baixa la persiana i que en aquella porteria no s’hi fan més gols. Tres penals i cinc llançaments clars de 6 metres fallats, conjuntament amb pèrdues de pilotes en atac, fan que el marcador, a poc més de 5 minuts per la mitja part, estigui en un alarmant 14-6. Per sort, tornem a trobar porteria i deixem el marcador en un complicat 16-11.

A la mitja part el míster demana que seguim confiant en el nostre joc, però que les fotem a dins.

A la represa, aprofitant un canvi defensiu i una porteria descomunal per part del Lluís, permet que ràpidament anem remuntant fins a capgirar el marcador 22-23 cap al minut 20 de la segona part i, fins i tot, agafar avantatge de 4 gols a poc més 3 minuts per acabar el partit. Al final, l’Agramunt retalla un parell de gols fins el 28-30 definitiu. Descomunal parcial de 14-24.

Gran partit per seguir creixent i per posar en valor el treball en equip. La setmana que ve un altre partidàs contra la Salle Bonanova Atl. Esperem no haver de fer un altre d’aquestes remuntades… algun dia ens pot sortir creu.

A la porteria en Quel i en Lluís. A pista Albert, Ton, Xals, Arnau, Xavi, Roger R., Éric, Pablo, Pere i Jordi J.

Fotos del partit (Joan Carles Manzano)

Fotos del partit (Jordi Vilas)