CRÒNICA: UEH CALELLA – SÈNIOR A

UEH CALELLA33
SÈNIOR A 25

Partit jugat en l’horari habitual de Calella, diumenge a les 18:00 hores. Un Calella, que no havia sumat cap punt encara, va sortir molt entonat  amb una sòlida defensa que limitava molt als arlequinats cara la porteria. Això, sumat a la falta de contundència en defensa d’altres partits, a permès als locals agafar una renda còmoda en el marcador de +5 gols (minut 15, 9 a 4). Tot i els canvis fet per la banqueta arlequinada per intentar capgirar el marcador s’ha estat fent la goma fins a arribar a la mitja amb el resultat de 14 a 9.

Al descans en Sergi comenta les millores que s’han de fer, tant en atac com en defensa. Tot i que  hi ha hagut un moment en què els arlequinats han retallat el marcador a 3 gols (min.39, 17 a 14) i semblava que es podria aconseguir entrar de nou en el partit, no ha pogut ser. Els locals, liderats per l’Itchi, han tornat a obrir forat en el marcador de +4 a +5 gols. Els últims 10 minuts s’ha obert defensa per pressionar e intentar recuperar pilota, però no ha funcionat i les diferencies en el marcador han augmentat.  Avui no era el  dia, final del partit 33 a 25.

Pels arlequinats han jugat Caña i Lluís a la porteria i com a jugadors de camp Eloi, Cesc, Jacobo, Albert, Miky (bon partit), Guillem, Jordi, Ramon, Martí, Isidre, Unai, Roger, Vili i Sergi.

El dissabte de la que ve es rep a Can Balsach (18:15) al líder actual de la lliga: Sant Martí Adrianenc B. Necessitem veure la millor versió dels arlequinats per aconseguir la victòria.