CRÒNICA: UEH CALELLA – SÈNIOR A

UEH CALELLA 27
SÈNIOR A 24

Penalitzats pels últims quinze minuts de la primera part.

Partit jugat aquest passat diumenge davant del UEH Calella. Líder de la lliga i que només ha cedit un punt a casa seva.

De sortida els arlequinats han platejat un partit força seriós: una defensa sòlida i amb molta efectivitat en les finalitzacions ha permès agafar petits avantatges. Amb 3 a 6 al minut 10, en Salva Puig, entrenador local, demana temps mort i replega defensa. Algunes pèrdues de pilota arlequinades han permès que els balanços ofensius del Calella comencessin a treure rendiment i, al minut setze, resultat era d’empat a 6 gols. Al minut 18, el resultat era d’empat a 7. Aquí és on els locals han aconseguit un parcial de 8 a 2, deixant la mitja part amb un 15 a 9. Sincerament la cosa no pintava massa bé pel C.A. Sabadell Handbol.

A la mitja part el Sergi comenta les modificacions a fer per tornar a entrar en el partit i, a poc a poc, els arlequinats han aconseguit anar retallant el marcador. Bona feina del Cesc treballant de pivot i l’Isidre encapçalant l’atac arlequinat. Poc a poc s’ha anat retallant fins al minut 25 amb un marcador de 24 a 22 i exclusió d’un jugador local. Dissortadament, els arlequinats perden la pilota en atac, permetent als locals recuperar en el següent atac la diferencia en el marcador de +3 gols. Els homes d’en Sergi han provat de retallar el marcador però no ha estat possible, arribant-se a la fi del partit amb el marcador de 27 a 24.

Llàstima. Un partit que han sobrat quinze minuts de la primera part on s’han perdut 11 pilotes i 5 errors de llançament de sis metres. Per contra, a la segona part únicament dues pèrdues de pilota. Davant d’un equip com el Calella aquests peatges es paguen.

Per al Sabadell han jugat, Juan i Lluis a la porteria i com a jugadors de camp Eloi, Isidre, Cesc, Albert, Jordi, Unai, Miky, Ramon, Oriol, Roger, German i Sergi.

El pròxim cap de setmana, a les 18:30, el Sabadell rep a l’Handbol Banyoles, segon classificat Equip molt sòlid en defensa que ens farà suar de valent per guanyar-lo. Esperem que sigui així.