CRÒNICA UEH CALELLA – SÈNIOR A

Dissabte 19/05/2018

Foto: Roger Benet
U. E. S. CALELLA  32
SABADELL HANDBOL  40

Dita de la setmana “com menys més”

Partit jugat dissabte a les 21.25 a Calella, l’equip arlequinats amb un munt de baixes, per diversos temes, es presentava amb 8 jugadors + 1 porter  i com diem a la capçalera, com menys més bé juguem, l’Handbol Calella presentava també un equip amb baixes importants, Toni Busquets, Bernat Buch, Joan Marc i el porter Victor, des de l’inici la porteria arlequinada amb molta solvència anava aturant els llançaments dels locals, i els homes de l’Isra amb treball de contra atacs i balanços ofensius molt ràpids han agafat dos gols d’avantatge al minut 15, també es té a dir que els de Calella pràcticament no podien aguantar el ritme dels arlequinats, l’avantatge cada vegada era més gran, arribant-se la mitja part amb el marcador de 14 a 20 pels homes de l’Isra, que a la mitja part ha comentat que s’havia de continuar corrent però assegurant les decisions que es prenien en l’atac.

A l’inici de la segona part l’Handbol Calella ha sortit disposat a intentar capgirar el marcador, però els arlequinats, si han encaixat algun gol per estar tous en defensa, ho arreglaven amb uns contra gols fulminants, que ha servit per mantenir l’avantatge i per donar descans al Carrillo que era el primer partit que feia després del mes d’inactivitat (a causa de la lesió de turmell), al últim quart de la segona part el David Jornet, ha tornat ha fet uns minuts excel·lents i pràcticament amb avantatges de +8 a +9 s’arriba al final del partit amb el marcador de 32 a 40 pels arlequinats, ara queda el partit de tornada que encara no sabem ni dia  ni hora, si els homes de l’Isra no fan cap cosa estranya, es podria dir que l’eliminatòria està bastant ben encarrilada..

Cal destacar tot l’equip, i celebrar el retorn del Miky, després de tres mesos sense jugar (ja torna a ser el que coneixem tots) i felicitar a tot l’equip per la bona feina feta, i per jugar com un equip, tots per tots.

Per el Sabadell Handbol han jugat Jornet a la porteria i Eloi, Isra, Isidre, Carrillo, Dorian, Robert, Miky i Albert.

El pròxim cap de setmana es juga la tornada contra el U. E. S. Calella, no saben ni dia ni hora, esteu pendents de la web del club.