Cròniques Cadet

SEGONA CATALANA CADET MASCULINA GRUP A 2017-18

Dissabte 07/10/2017

CREU ALTA SABADELL HANDBOL 19
HANDBOL GARBÍ DE PALAFRUGELL 35

 

Difícil debut

Primer partit de la temporada contra un equip que es presentava a priori difícil per la envergadura del seus jugadors, a primera vista ens superaven clarament en alçada i corpulència.

Primera part 11-15

Sortida molt igualada en la que als dos equips els costava fer gols, al 7′ 1-2. Només quan hem comés una serie de pèrdues de pilota el gironins s’han aconseguit distanciar una mica, 3-8 al 14′. Tot i així hem mantingut el tipus i ens hem arribat a posar-nos només a 2 gols, per acabar amb un resultat relativament ajustat que ens mantenia molt vius.

Ha destacar la intervenció de Jordi a la porteria i Pol M, que amb 9 aturades i 6 gols han sigut claus.

Segona part 8-20

La segona part ha sigut una altra historia. Segurament el cansament no ha permès mantenir la tensió de la primera part, necessària per a contenir la superioritat física, ells han començat a entrar més fàcil i, aprofitant l’alçada, a col·locar llançaments des de 9 metres que a la primera part no hi havíem vist.

Es el primer partit i queda molt per recórrer, tenim temps per anar corregint errors, conjuntar l’equip i ajustar les posicions dels jugadors. L’equip encara te molt marge de millora i segur que entre tots s’aconseguirà.

1,2,3 Sabadell

Han jugat: Arnau, Daniel 1, Gerard 3, Javier 1, Jordi L, Jordi P 3, Josep 1, Oriol 1, Pol M 8, Pol V, Ricardo 1. Porteria: Jordi 14 aturades. Banqueta Paco


 

COL·LABORADORS