CRÒNIQUES: CARA PEL JUVENIL I CADET, CREU PER L’INFANTIL

HANDBOL CERDANYOLA 36

INFANTIL MASCULÍ 19

Derrota contundent.

Primera part 16 a 7
Avui s’ha fet palesa la gran diferencia entre dos conjunts d’ una mateixa lliga. Mentre els locals son més corpulents i forts físicament, més experts i més  conjuntats, els arlequinats encara no estan fets per aquests rivals, ara per ara. Surten a per totes els locals, als sis minuts parcial de 6 a 1 i temps mort visitant. Els visitants encara no estan aposentats al partit i a cada elaborat gol arlequinat els visitants circulen amb facilitat i en fan dos…

Segona part 20 a 12
Al descans sembla que les instruccions d’en Jordi fan efecte i es mantenen les diferencies, 24 a 14 al quart d’hora, fruit de major concentració, de no perdre tantes pilotes i de jugar mes amb recolzaments.
A partir d’aquí els locals apreten de valent i resolen el partit.

Ens hem de quedar al els primers quinze minuts de la segona part.

Han jugat Arnau C.1,Guillem C.7, Adria 3, Ruben 4,Akira,Codina 3, A.Diez 1. A la porteria un sacrificat Arnau S. ha fet quatre aturades.

Toca seguir treballant, avui no era el dia per guanyar.

1,2,3 Sabadell !!!

CADET 25

SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA 22

Primera victòria de la temporada.

Després de un partit ensopit ple d’errades i amb un joc lent i feixuc, s’ha aconseguit la primera victòria després d’ensopegar els 2 primers partits de la competició.

Ha estat un partit lent amb falta d’intensitat tant a l’atac com a la defensa.

Els nois han hagut de recuperar un marcador en contra de 3 punts i al final han aconseguit posar-se per davant mantenint un estret marge de 1 o 2 gols a favor fins al final acabant 25 a 22.

Toca continuar treballant per millorar l’equip i seguir aprenent.

C.H. VILANOVA I LA GELTRÚ 23

JUVENIL 24

Primera victòria de la temporada dels nanos d’en Pablo. Bon inici de partit que ens donava un marcador favorable de 5-10, però les pèrdues constants de pilota han permès remontar als locals. A la segona part s’ha repetit el mateix patró. Bon arrancada que ens ha permès agafar un petita renda, però que s’ha esfumat per les pèrdues de pilota. En els moments finals, unes bones defenses i un major control ens ha permès emportar-nos la primera victòria de l’any.