CRÒNIQUES: DERROTES DEL CADET I L’INFANTIL MASCULÍ

CADET 22 – 33 H. GAVÀ GRANA

Partit intens dels cadet el dissabte a Can Balsach. Encara que la diferència d’edat es feia evident pel físic dels 2 equips, en cap moment es va donar per perdut el partit. El resultat final fa justícia al nivell mostrat pel rival que ha jugat un partit molt intens i físic.

El bon paper dels 2 porters locals han evitat una desfeta de més envergadura. Seguirem treballant per millorar i prenem bona nota de les mancances.

 

ESPLUGUES BLAU 19 – 14 INFANTIL MASCULÍ

Arrenca la temporada pel Infantil i encara se’n ha sortit prou be: Justos d’efectius i sense el porter titular. De cara als propers compromisos toca tenir tots els efectius i es podrà veure el potencial del equip.

Primera part 9 a 7

Els arlequinats han hagut de matinar de valent per ser a les vuit del mati a Esplugues de Llobregat. Es presenten a pista els visitants amb sis jugadors de pista. El entrenador local compleix amb la norma no escrita de sacrificar  un jugador de pista, tot i tenis dos canvis a la banqueta. Molt agraïts per aquesta mostra d’esportivitat.

Començament esperançador del Sabadell que es mostra resolutiu d’ entrada, 1 a 3 als cinc minuts. Els locals es posen les piles i comencen a afinar el tir, empats successius fins al minut vint. Ara arriba l’Arnau Sanllehi i es pot passar a jugar amb set jugadors. Els locals estan més ficats al partit i agafen renda de dos gols.

Segona part 10 a 7

Els del Baix Llobregat surten a per totes la segona part i agafen renda de cinc gols, sembla tot resolt. Els locals encerten amb el tir i els visitants perden moltes pilotes , sobretot en passiu…

Ara els arlequinats tiren de orgull i escurcen diferencies fins a posar- se a un gol, però dues exclusions pels visitants frenen les expectatives de remuntada . Als últims minuts, els locals aprofiten el desconcert arlequinat i eixamplen les diferencies fins al màxim avantatge final.
Resultat un pèl exagerat al final.

Han jugat, a la porteria Pol – molt bé amb set aturades, i a la pista: Rubèn 5, Codina 2, Adrià, Guillem  3, Adria C., i Sanllehí 4.

Toca estar tots la propera .
1,2,3 Sabadell !!!