CRÒNIQUES: DURES DERROTES DEL JUVENIL, CADET I INFANTIL

INFANTIL 18
HANDBOL MONTCADA 42

En mans del líder. Partit disputat dissabte tres de novembre al Pavelló Nord.

Primera part 9 a 17.
Es presenten els arlequinats justos d’ efectius , amb nomès una substitució i amb la habitual baixa del porter. Surten a per totes els visitants, amb molt bon joc i varietat de recursos. Tot i així, els arlequinats, a diferencia d’ altres partits, estan posats al partit. els visitants s’ho han de guanyar i opten per aprofitar l‘ envergadura dels seus homes forts. S’arriba al descans amb la sensació de que es juga bé…malgrat el marcador.

Segona part 9 a 25
Segueix la mateixa tònica que la primera part i, tot i algunes falles de concentració, els locals fan el seu partit, s’arriba al final amb més bones sensacions que altres dies.

A la porta Pol ha signat onze aturades -el millor -. Al 40x 20 , Rubèn 5, G. Cantalejo 3, Codina 4,Adria 1, Sanllehí 2, A. Cantalejo i A. Diez 2.

Toca seguir en la línia iniciada avui tot i la severa derrota. Ànims a tots.

H. IGUALADA 41
CADET 23

Partit per oblidar.

Inici de partit desastrós amb una mitja part amb un equip totalment fora de lloc i havent encaixat un 8-0 en els primers minuts. Els hem regalat el partit permetent que ens fessin, només a la primera part, fins a 15 contraatacs amb gol.

S’ha anat al descans amb un contundent 25-10 fent palès el mal inici.

La segona part ja ha estat millor i s’ha “maquillat” una mica el resultat, tot i que ha estat del tot impossible remuntar una mica el marcador.

JUVENIL 15
H. SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA 43

Partit molt desigual del juvenil contra un molt bon equip (líder i arrasant tots el partits jugats fins ara). De sortida ja es pot veure un desequilibri físic i tècnic entre els dos equips. Poc a poc els visitants han anat aplicant el seu ritme i poc han pogut fer els arlequinats, que amb moltes baixes, s’han vist ràpidament superats.

No queda altre que seguir treballant!