CRÒNIQUES: INFANTIL FEMENÍ – BM. GRANOLLERS

Crònica 14 – 12 – 19

Bon partit, però complicat el d’aquest dissabte a Granollers. A la primera part, hem sortit amb ganes i lluitant, tot i que el marcador ha estat sempre favorable a les de l’equip local. Les del Granollers, líders en la classificació, han fet un joc basat en una defensa molt intensa i un bon atac. Hem remuntat el ritme, i hem aconseguit retallar una mica la diferència del marcador. Arribem a la mitja part amb el marcador 8 a 12. A la segona part, bastant cansades, no vam sortir amb tanta energia i això es va notar, acabant amb el marcador final de 32 a 16.

Salut i Handbol.
Clara

15/12/2019
Diumenge vam jugar el segon partit del cap de setmana contra el Granollers, aquest cop al nostre camp. (El primer partit a Granollers vam perdre 32/16.)

Després d’una primera part més aviat fluixa per part nostre, tan en atac com en defensa (5/14) vam anar al vestidor una mica tristes , però després de la xerrada del Pere, vam sortir a la pista amb un canvi d’actitud. I així vam poder guanyar la segona part, amb un parcial de “10 a 8”, sent ,d’aquesta manera el primer equip que aconsegueix guanyar una part contra el “totpoderós” Granollers.

Noies, tot i que vam perdre de 7 gols (15/22), jo crec que amb l’actitud amb que vam acabar el partit, anem pel bon camí!!

💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼 SALUT I HANDBOL!!!

Fotos del partit (Laia Jarque)