CRÒNIQUES: INFANTILS, CADETS I JUVENILS

INFANTIL 11
HANDBOL ESPLUGUES 19

Mal partit.
Partit disputat diumenge divuit de novembre a les nou del mati al Balsach Arena.

Primera part 5 a 5.
Surten endollats els arlequinats i aviat es posen per davant amb un marge de fins a tres gols. Els visitants tarden a reaccionar i tot just arriben a empatar abans del descans, a destacar la primera part d’un molt encertat Rubén. Els arlequinats es passen bé la bola i troben en la ràpida circulació: la clau del partit.

Segona part 6 a 14.
Sembla que els minuts de descans han estat mes profitosos pels visitants que van a per totes i, amb rapides circulacions i en cortraatac, aprofiten el desgavell arlequinat. Toca aprendre a mantenir la calma i no perdre tantes pilotes que donen molta avantatge als rivals.

Han jugat , Codina 1, Rubén 4, Marcel, Adrià, G. Cantalejo 3, Sanllehí 2, Diez 1, Akira i A. Cantalejo. A la porteria el millor, en Biel amb 14 aturades.

Toca estar concentrats per al proper partit i treballar de valent per tornar a guanyar aviat.

1.2.3.Sabadell

H. GAVÀ 43
CADET 19

Partit complicat, tant pel rival, molt superior físicament, com per algunes baixes arlequinades.

A diferencia d’Igualada, es va sortit amb una molt bona actitud que va permetre arribar amb un prometedor 8-8. A partir d’aquí, una sèrie d’errors en atac (pilotes perdudes, xuts fallats, etc…) van permetre que els locals obrissin un forat de 7 gols, i estirar-lo una mica més fins el 24-11 de la mitja part.

A la represa es va seguir amb el mateix guió. A destacar l’actitud de l’equip que no va parar de lluitar fins al final tot i el marcador.

 

JUVENIL 18
H.C. LAIETÀ ARGENTONA 28

Amb una primera part per oblidar a nivell ofensiu (5-16), a la segona es van despertar i van treure tots el complexes i van jugar com realment saben. Amb una molt bona actitud defensiva va permetre còrrer al contra-atac. En atac estàtic es van anar torbant solucions.