Cròniques Sènior B 2017-2018

 QUARTA CATALANA GRUP B

Dissabte 14/10/2017

CREU ALTA SABADELL HANDBOL 30
LLAVANERES-CALDES D’ESTRAC ATLETIC 25

Gran partit

Partit disputat dissabte catorze d’octubre a les cinc de la tarda.

– Primera part 17 a 12
Tot i sortir amb dubtes als cinc primers minuts, parcial de 1 a 3, els arlequinats es concentren en la feina i comencen a córrer, la defensa està ferma tota l’estona i aviat mostren la seva candidatura a endur-se el partit. Poc a poc i bona lletra, dominem els temps i practiquem el contra gol a la perfecció amb una circulació rapidísima de la pilota.

– Segona part empat a 13
Es tracta de de seguir igual, així ho fem, arribem a posar-nos a vuit, 29 a 21. L’equip es relaxa i els visitants maquillen el resultat. El líder ha caigut justament a Can Balsach.

Ha jugat: Pere, Jordi R., Xavi 1, Arnau M ., Jordi P. 8 , Cavero 6, German 7, Roger S. 1, Jordi J, Guillermo 3 -gran partit-, Pablo 3 i Albert B.

A la porta Oriol 5 i Luís 15, si, quinze aturades.

Diumenge vinent Fornells de la Selva, 17 hores.

Toca seguir creixent.

 


Diumenge 08/10/2017

HANDBOL BANYOLES C 31
CREU ALTA SABADELL HANDBOL 33

Patiment innecessari.

Partit disputat diumenge vuit de octubre a les 19 hores,puntuals, al Pla de l’Estany.

Primera part 13 a 18

Començament endollat per part dels arlequinats, van agafant petits avantatges i responent als gols locals amb mortifers contra-gols (marca de club). Aviat la avantatge es va ampliant i s’arriba a un 9 a 17 que sembla que resolgui el partit avançada la primera part.
De cop entrem en pànic i ens claven un parcial de 4 a 0 ….

Segona part 18 a 15

Comença la segona part amb més igualtat que la primera, intercanvi de gols i poc a poc deixem entrar els locals al partit, el soroll de tambors de la grada ens atabala, així els locals arriben a empatar, d’aquí no pàssen, pero ens posen la por al cos.
La diferencia només ha estat en baixar un pel la intensitat i en deixar els contra gols.

Destacar per part local la aportació del central i el bon tir del lateral esquerre. Per part visitant el bon estat de forma d’en Roger S. (8), i el mal que fa l’Albert Cavero en contra gol (7).

Completen la convocatòria Germán 8, Jordi J, Jordi P. 6 , Jordi R., Pablo 2, Ton 2, Manzano i els juvenils Pablo R i Guillermo.
A la porta Oriol 6 i Lluis 5.

Vists els resultats ,sembla que la igualtat resà la nota en el grup, de quinze equips només tres han repetit victòria, d’entre ells el Llavaneres que en el primer desplaçament ha guanyat de quinze a Ripollet… dissabte prova de foc a Can Balsach enfront els maresmencs.

123 Sabadell !


Dissabte 30/09/2017

CREU ALTA SABADELL HANDBOL 30
CLUB HANDBOL RIPOLLET 31

Primer partit i entrebanc

Hem començat freds i amb dubtes i i ho em pagat. Encara que després hem anat recuperant terreny i arribar a posar-nos per davant no ha sigut prou per recuperar el terreny perdut.

Primera part 13-16

Sortida fluixa i el Sabadell sempre per darrera al marcador. Ens ha fet mal l’actuació del seu pivot que ha costat molt parar-lo i les errades als contraatacs, hem fallat massa sols davant el porter.

Segona part 17-15

Lentament però, hem anant recuperant terreny, ens costava molt ja que els han sigut molt efectius amb el seu atac treien gol o penal a cada possessió. Però l’equip a començat a córrer i posar-se al partit. Així ja al 18′ hem aconseguit l’empat i al 21 per primera vegada ens posaven per davant 25-26.

Després frec a frec, qualsevol podia guanyar. Alguna errada i alguna decisió arbitrar podia haver decantat el partit. D’un possible penal a favor que hagés posat amb 2 gols d’avantatge, a una pilota pel contrari i contraatac que ens ha igualat. Finalment el partit s’ha decantat del cantó contrari.

Cal refer-se, l’equip ha d’agafar el seu pas que encara sembla que no l’agafat i poder comptar amb tots el jugadors, avui Germán ha sigut una baixa sensible.

Han jugat: Arnau 1, Albert B, Albert C 7, Carles 1, Hector, Jordi P 10, Jordi R, Pablo 2, Pere 4, Roger 3, Ton 2,Xavier, Porteria: Lluís 11 (1 penal) i Oriol 4.

Fotos del partit


 

COL·LABORADORS