CRÒNIQUES: VICTÒRIES DEL JUVENIL, CADET I INFANTIL

Si la setmana pasada van iniciar els partits de pretemporada el Sènior B amb derrota, aquesta setmana hi hagut un ple de victòries.

El dissabte al matí, infantils i juvenils van jugar els primer partits de pretemporada a Balsach. Ambdós partits van ser els típics partits de pretemporada amb molts errors habituals aquestes alçades de la temporada.

Els infantils van aconseguir una victoria treballada davant del H. Terrassa “B” (19-13), mentre que el juvenil va guanyar d’una forma més contundent davant el H. Ripollet (31-17). Una primera part més igualada va donar pas a una segona que, amb molta més intensitat defensiva, va deixar una còmode victoria. Bona estrena dels nanos i dels dos entrenadors, Jordi Pujolà i Pablo García, que s’estrenen en les categories.

A la tarda, i acompanyant al sènior A a Cambrils, els cadets van aconseguir una ajustada victòria de 2 gols, 21-23 davant Moldtrans H. Cambrils en un partit molt intens amb molt bones sensacions.

El parcial a la mitja part era un contundent 7-14 però a la 2a part l’equip local ha remuntat fins a acabar a només 2 gols per sota.Ha estat un partit amb molt bones sensacions pels nous cadets adaptant-se a l’estil de l’Eloi, el nou entrenador d’aquesta categoria al club. Una gran intensitat d’inici i al final s’ha notat el desgast físic.

Felicitats  tots i a continuar treballat per millor!