ÈXIT DE LES SELECCIONS CATALANES AL CESA 2018

 

El passat dissabte, les Seleccions Catalanes Infantils, Cadets  i Juvenils, femenines i masculines, ja van fer història al classificar-se, totes elles, per a les finals del Campionat d’Espanya de Seleccions 2018, el diumenge, ho han tornat a fer a l’aconseguir 5 medalles d’or, infantil i cadet femenina, i infantil, cadet i juvenil masculina, i 1 d’argent, juvenil femenina. Assolint, així, els millor resultats de les Seleccions Catalanes ens uns campionats estatals.

La Selecció Catalana Juvenil Masculina, amb el cos tècnic format per David López, Eloi Vila (jugador del sènior A, entrenador del sènior B i coordinador del club), David Martín i José Antonio Zurita, han tancat un campionat espectacular amb una última victòria contra Andalusia, per 25 a 27.

Tot plegat, uns Campionats d’Espanya de Seleccions històrics per a les Seleccions Catalanes, que de ben segur no haguessin estat possible sense la feina dels jugadors i jugadores, dels equips tècnics i les persones que han donat suport a aquests, de les famílies dels i les participants i, sobretot, gràcies a la feina de tots els clubs de Catalunya que treballen, dia rere dia, per que l’handbol català tingui aquest magnífic nivell.

Font: Fed. Catalana d’Handbol

Deixa un comentari