Festa final de temporada

Després de molts partits i entrenaments; victòries, empats i derrotes; alguna que altra lesió i molts desplaçaments en cotxe, la temporada va arribant al seu final.

Tal i com vam fer l’any passat, ho volem tornar a celebrar entre totes les persones que formem part d’aquesta gran família: mares i pares, germans i germanes, jugadors i jugadores, a més a més d’entrenadors, delgats, aficionats i socis. Per aquest motiu ens agradaria que vinguéssiu a participar de la festa de final de temporada que es celebrarà el proper dissabte 17 de juny 2017, a Can Balsach, amb les següents

ACTIVITATS 

De 17:00 a 18:00: Partits entre els nens i nenes més petits 

De 18:00 a 19:00: Partits de mares i pares contra nens i nenes 

De 19:00 a 20:00: Partit de veterans contra jugadors del juvenil i sèniors 

Un cop acabats el partits, i si encara ens aguantem drets, repetirem el format del sopar de l’any passat al mateix patí de Can Balsach. A part de pica-pica i begudes per a tothom, els més petits tindran pizza i els més grans seques amb botifarra.

Per facilitar l’organització, comuniqueu als delegats dels vostres equips quantes persones vindreu (indicant les edats) i, ells mateixos, recolliran els diners. Els delegats ens portaran les llistes i els diners el dijous 8 de juny, on els hi donarem els tiquets del sopar.

PREUS SOPAR 

Els més petits de 6 anys: gratuït 

Fins a 16 anys: 12.00€ 

A partir de 17: 15.00€ 

Deixa un comentari