Formació

Formació

Des del nostre club veiem com un aspecte imprescindible l’aposta ferma per la formació global dels nostres jugadors i tècnics. Per aquest motiu promovem i organitzem cursos de monitor i entrenador, facilitem recursos que els permetin ampliar els seus coneixements, procurem que tinguin una visió oberta i canviant de l’handbol i sobretot treballem per transmetre valors que ens acompanyin tota la vida: esforç, sacrifici, constància, cooperació, positivitat, superació, respecte, humilitat i treball en equip, per anomenar-ne uns quants.

En aquesta secció compartirem les notícies sobre cursos de formació, clínics, monogràfics, etc. relacionats amb l’handbol i també recursos audiovisuals i articles que ens ajudin a conèixer una mica més les complexitats de l’esport que ens apassiona.

 

Links relacionats amb la formació:

www.nitrohandball.com En aquest link hi trobareu informació dels cursos dels diferents nivells que es realitzen prop de casa nostra.

 

FORMACIÓ FCH

Formació Oficial.

El proper 6 d’octubre de 2017 tindrà lloc, a Lleida, les proves específiques d’accés a la especialitat d’handbol, si vols realitzar la prova d’accés tens de l’1 al 12 de setembre de 2017 per realitzar la inscripció i el pagament de la matei

COL·LABORADORS