Un gran sopar per una gran temporada

Com cada any, el sopar de final de temporada va ser una gran jornada per acabar una altra molt bona temporada.

Per la tarda, uns quants veterans inconscients van córrer com no ho havien fet en els últims 12 mesos. Amb més riures que gols, la veritat sigui dita, va fer goig veure tot d’exjugadors recordant èpoques pretèrites.

 

Un cop acabat el partit i muntada la paradeta al patí de Balsach, més de 100 jugadors, exjugadors, pares i mares van sopar i petar la xerrada. Un cop acabats, es va fer l’entrega de trofeus dels diferents equips.

Cal destacar que aquest any ha estat un gran any esportivament parlant. Amb el desitjat ascens del Sènior B a Tercera Catalana, el TOP4 de Primera Catalana de l’infantil i els sectors de Catalunya del Consell de l’Esport de l’Aleví femení, podem dir que, esportivament, ha estat un dels millors de l’historia recent del club.

Menció especial per en Isra i en Bobby, entrenadors dels primer equip, als que se’ls hi va agrair tots els èxits aconseguits durant aquest tres anys. Tal i com es va comentar, no serà fàcil igualar la gran tasca que han portat a terme. Cal recordar que fa tres anys, just abans de la seva arribada, acabàvem de baixar a Primera Catalana després de molts anys de patir en excés a Lliga Catalana. En el seu primer any es va tornar a assolir l’ascens a Lliga i, en els dos anys posteriors, hem estat un equip que ha lluitat al capdavant de la classificació. Per aquest motiu i, sobretot, pel vostre compromís i treball, no ens en cansarem de donar-vos-en les gràcies. Sincerament, gracies de tot cor.

Agrair també a tots aquells entrenadors, jugadors i jugadores que l’any que ve no seguireu amb nosaltres, tot el temps i la dedicació que heu tingut.

Gràcies a tothom i bon estiu!

mde