HANDBOL INCLUSIU

Us fem partícips d’aquesta magnífica activitat que desenvoluparà el Grup Cooperatiu TEB. Per aquells que no conegueu el grup i les seva tasca, us recomanem que hi doneu un cop d’ull a la seva web.

La missió del Grup Cooperatiu TEB és aconseguir una vida inclusiva per a les persones amb discapacitat intel·lectual, i també donar suport a les seves famílies.

Per això desenvolupem productes i serveis de qualitat.

Creiem fermament en les capacitats de les persones amb discapacitat intel·lectual i en la necessitat de potenciar-les al màxim; també estem convençuts que perquè aquest esforç tingui fruits, cal que la societat construeixi un entorn inclusiu.”

Des dels inicis, el Grup Cooperatiu TEB promou l’accés a l’esport i al lleure de les persones amb discapacitat intel·lectual, com a manera d’inclusió i de difusió d’hàbits saludables.

TEB treballa per a la inclusió social de les persones amb discapacitat des de fa més de 50 anys. Al poc de començar, les famílies promotores s’adonen de la importància que tenia per a les persones la pràctica de l’esport tant pels beneficis físics que els hi reportava, com per la millora en el seu entorn de relacions i amistats.

Amb l’objectiu de facilitar l’accés a la pràctica esportiva, va néixer el Club Esportiu TEB. Els beneficis de totes les disciplines esportives, entre elles l’handbol, arriben a una major significació a les persones amb  discapacitat, atès que incideixen en aspectes que afecten especialment a aquests col·lectius: milloren la qualitat de vida, augmenten l’autoestima i afavoreixen la inclusió social.