INICI TEMPORADA 2017-2018

INICI TEMPORADA 2017-2018

Sabadell, setembre de 2017

Benvolguts pares i mares,

Ara que tot just acabem de començar la nova temporada, des de la junta del club volem aprofitar per explicar algunes novetats que tindrem aquest any i, de pas, recordar-ne d’altres.

  • INSCRIPCIÓ: Una gran novetat d’aquest any és la adquisició d’un programa de gestió que ens permetrà una gestió molt més eficient i una clara millora en la nostra comunicació cap a vosaltres. És per aquest motiu que us demanem que feu la inscripció a través de la nostra pagina web (handbolsabadell.cat), independentment de si ja formàveu part del club, com si comenceu aquest any.
  • EQUIPACIÓ: En el proper dies ja tindrem disponibles el xandalls (40€), samarretes i pantalons (35€). Tots aquells que ho necessiteu, comenteu-ho als entrenadors o delgats i aquests, ens ho faran saber.
  • SECRETARIA: Tot i que encara ho em d’acabar de definir en dia i hores, aquest any tindrem un horari de secretaria per a tothom que vulgui fer gestions personalment (pagaments, equipacions, ..). A més a més, ens agradaria recordar que teniu el correu (secretaria@handbolsabadell.cat) per qualsevol dubte que tingueu.
  • REUNIÓ PARES I MARES: Entre finals de setembre i principis d’octubre farem una reunió amb els pares i mares de cada equip per explicar la nova temporada i de pas, presentar-nos a tots els nous membres del club.

JUNTA DIRECTIVA

CREU ALTA SABADELL HANDBOL

Deixa un comentari