INICI TEMPORADA 2022-23

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar informació important de cara a l’inici de la temporada vinent.

  • Els prebenjamins, benjamins i alevins (nascuts fins al 2012, inclòs) començaran els entrenaments del dimarts 6 de setembre en l’horari habitual (17:30-18:45). IMPORTANT: NO FA FALTA REVISIÓ MÈDICA
  • Infantils el primer dia d’entrenament per la temporada vinent serà el dimarts 30 d’agost. La primera setmana, l’horari d’entrenament serà de 17:00 fins a 19:00. A partir del 6 de setembre s’entrena ja en horari usual.
  • Cadets el primer dia d’entrenament per la temporada vinent serà el dimarts 30 d’agost. La primera setmana, l’horari d’entrenament serà de 19:00 fins a 21:00. A partir del 6 de setembre s’entrena ja en horari usual.

Aquests dos últims equips, conjuntament amb l’aleví federat (ja us avisaran pels grups de Whatsapp), necessiteu el següent:

  1. Es necessita que els jugadors/es estiguin afiliats/des a la federació catalana d’handbol perquè nosaltres puguem fer posteriorment la fitxa. És una mica complicat, necessitareu una foto de carnet (en jpg) del jugador/a, escanejar DNI del jugador/a per les dues cares i d’un tutor i baixar-vos una autorització paterna, signar-la i escanejar-la. Us ho aniran demanant seguint els passos d’afiliació. Si ja ho vàreu fer en anys anteriors, no s’ha de repetir. Ho podeu fer des de la web de la Federació Catalana: www.fchandbol.cat des de l’apartat del menú ISQUAD/Afiliació, o des del següent enllaç: www.handbolsabadell.cat/protocol-afiliacio-fch/
  2. També es necessita una revisió mèdica, indicant que el/la jugador/a està apte/a per fer handbol. Si el metge vol, demaneu que us la facin per dos anys, indicant la data final de validesa.

Quan tingueu el paper de la revisió, que el portin el 1r dia d’entrenament al setembre.

Us passem alguns centres on es pot fer, però la podeu fer en altre qualsevol, o també la pot fer el pediatre.

 

Centre mèdic

Adreça

Telèfon

Preu aproximat

ARS Salut Esportiva

C/ Arimon, 17

931285419

35 €

Si es fa al juliol o es reserva durant el juliol són 28,80 €. Si es reserva durant l’agost un descompte també, però més petit.

Quirón Salut del Vallès

Pg. Rubió i Ors, 23

937283100 Cites prèvies.

30 €

Centre Mèdic Barberà

Rda. de l’Est, 85 (Barberà)

937188800

30 €