botiga1

JA TENIM LA PERMANÈNCIA

Abans de començar el partit ja va saltar la notícia, el Banyoles havia perdut el seu partit, això implicava que matemàticament ja estàvem salvats per jugar una temporada més a Primera Nacional.
I amb aquesta alegria, però també amb un punt de relaxació per haver aconseguit l’objectiu principal, va començar el partit.

Una primera part igualada, amb petits avantatges de la Roca però sense un clar dominador, va acabar amb el 14-16.
La segona va seguir el mateix guió de la primera fins al minut 10, a partir d’aquí el BM La Roca va poder córrer amb molta més facilitat i obrir forat al marcador, per acabar arribant al 29-36 final.
Amb l’objectiu aconseguit ens queden tres partits (el de la jornada 27, que es jugarà dilluns 10 a la pista del CH Sant Esteve Sesrovires) i les dues últimes jornades, aquest cap de setmana a Cal Balsach vs l’Handbol Sant Cugat i l’última jornada a la pista de l’Handbol Banyoles. Pròxim objectiu? Millorar la posició a la taula classificatòria!
Som-hi nois per la recta final.

  • ,Van jugar: Isidre Campanyà (3 gols), Cesc Vallribera (2 gols), Unai Letxarza, Jordi Altès (2 gols), Albert Cavero (2 gols), Oriol Carrillo (1 gol), Eloi Vila (8 gols), Guillem Bosch, Albert Miquel (4 gols), Blai Ocaña ( 1 gol), Didac Clavell, Pere Vilas (1 gol) i Jordi Pujolà ( 5 gols). A la porteria: Juan Cañamero i Sebas Ogalla.

Podeu tornar a veure el partit al YOUTUBE

Podeu veure els fotos del partit del Joan Carles Manzano