JUVENIL – Fantàstic final de la temporada regular per al juvenil

Fantàstic final de la temporada regular per al juvenil.

La temporada regular no podia haver acabat de millor manera, una victória molt treballada dels nois d’en Paco que en tot el partit han mantingut un frec a frec constant en el marcador com ja ha estat habitual en els últims partits.
L’equip arlequinat ha sortit molt endollat al partit des del primer moment, l’efectivitat en totes les línies ha estat superior a la mitjana de la temporada i això ha permès conseguir avantatges de fins a tres gols en la primera part. Solament al final d’aquest primer temps s’ha patit una mica i s’ha perdut la renda d’aquests tres gols, potser degut a alguns canvis que han desencaixat a l’equip.

Final de la primera part 15-16.

L’inici de la segona meitat comença neutralitzant l’avantage de l’equip visitant i tornant a manar en el marcador de dos i tres gols, es manté aquesta igualtat i lleuger avantatge del Sabadell fins als últims 5 minuts del partit. En aquest punt del partit l’equip visitant recorre a una defensa mixta no gaire ortodoxa, intentant guanyar un partit, que avui sí, malgrat la tensió del final l’equip ha sabut mantenir la calma i ha aconseguit una victória molt merescuda.

Final 32-30

Felicitar a tot l’equip pel gran partit jugat per tots, fer un especial esment a l’aportació dels extrems, que han superat amb escreix les seves mitjanes anotadores ajudant definitivament a aquesta gran victória.

Felicitats,

1, 2, 3 Sabadell!!!

Joan Carles

FOTOS DEL PARTIT

Deixa un comentari