Juvenil- El segon classificat pateix a Can Balsach

Gran partit del Juvenil malgrat la derrota.

Els nois de Paco han protagonitzat un dels millors partits fins ara d’aquesta temporada enfront del Ribes, un dels equips forts de la categoria, classificat en segona posició.

Primera part igualadísima on les defenses s’han imposat als atacs, en el minut 20 de joc el marcador reflectia un 4-4, especial esment a la defensa del Sabadell que ha estat molt agressiva i no ha permès que el Ribes finalitzés les jugades, perdent bastants pilotes. En el cas de l’atac dels arlequinats s’ha evidenciat una falta d’encert de cara a porteria. La balança s’ha desequilibrat a favor del Ribes per errors de passada dels nois del Sabadell que l’equip contrari ha aprofitat per marcar diferències en el marcador fins a arribar al descans amb un 6-11.
En la segona part l’equip arlequinat ha sortit amb la convicció de remuntar el partit i gairebé ho aconsegueix, s’arriben a acostar en el marcador a tan sol un gol, 13-14, en aquest moment el Ribes veu amenaça la victòria i passen a una defensa avançada que l’equip arlequinat afronta amb dificultat, aquesta circumstància i algunes expulsions que obliguen a jugar amb un jugador menys gran part d’aquesta segona part, impedeixen la consumació de la remuntada arlequinada arribant al final del partit amb el resultat de 21-27.

El Sabadell ha donat la cara contra un equip superior tècnicament que ha vist perillar la victòria en algun moment del partit.

La setmana vinent a donar de nou la cara a Rubí, el líder de la categoria.

Deixa un comentari