botiga1

LA SETENA

Gran partit viscut dissabte a Cal Balsach davant el Club Juventut Handbol Mataró.
La primera part va començar de forma igualada, però a partir del 7-7, aconseguit per Carrillo a l’equador de la primera part, el Mataró va aconseguir obrir forat. Al descans el marcador era de 12-16.
Les sensacions feien pensar que el Mataró podria seguir ampliant l’avantatge durant segona part, però malgrat el gol inicial (12-17) de l’equip mataroní, vam treure el caràcter i la necessitat de sumar els dos punts, fent una gran remuntada (22-21 al minut 12). A partir d’aquí va començar un frec a frec on finalment al minut 28, Miky va anotar el 29-27 per donar una mica de tranquil·litat a l’equip i a la grada, que durant tota la segona part no va parar d’animar. Un últim gol del Mataró quan falta un minut, va fer que visquéssim un altre final d’infart a Cal Balsach. 
Cinquena victòria a Cal Balsach, que en permet situar-nos 5 punts per sobre de la zona de descens i també recuperar la 13a posició, que vam perdre la setmana passada a Terrassa. Aquest és el camí cap a la permanència senyors

Van jugar

  • ,Van jugar: Isidre Campanyà (1 gol), Cesc Vallribera, Jordi Altès (4 gols), Albert Cavero (1 gol), Oriol Carrillo (3 gols), Eloi Vila (5 gols), Guillem Bosch, Albert Miquel (7 gols), Jacobo Antor, Blai Ocaña, Didac Clavell, Martí Palet (7 gols), Pere Vilas i Jordi Pujolà ( 1 gol). A la porteria: Juan Cañamero i Sebas Ogalla ( 4 aturades).

Podeu tornar a veure el partit a través del canal de YouTube