botiga1

NOU ENTRENADOR

El Ramon Salmurri es converteix en el nou entrenador del primer equip, amb l’objectiu d’assolir un any més la permanència a Primera Nacional.
El Ramon és un entrenador amb experiència en equips contrastats del país com l’Handbol Sant Vicenç o l’Handbol Valldoreix.

DECLARACIONS ELOI VILA:

“Havia jugat al Sant Cugat, al Granollers i també a seleccions catalanes. Després va començar a fer d’entrenador i en sènior ha estat al Valldoreix i al Sant Vicenç de Nacional, tot i que l’últim any no ha entrenat per qüestions personals”

“Un canvi d’entrenador et genera una frescor que després de tres anys era necessària. Aportarà també varietat defensiva perquè estàvem estancats i no teníem gaires alternatives”

“També ens donarà experiència, perquè el Sergi (Cifré) afrontava tot just el seu primer any a Nacional. El Ramon sí que hi ha entrenat”

FONT: RÀDIO SABADELL

 

DECLARACIONS RAMON SALMURRI:

“Han marxat cinc dels sis màxims golejadors de l’equip la passada temporada –s’han confirmat les baixes de Jacobo, Albert Miquel, Isidre, Martí Palet–, però tenim una columna vertebral i es tracta de potenciar-la”

“A títol personal suposa un repte “molt engrescador. Em fa una enorme il·lusió dirigir un equip com el Creu Alta i lluitar per la seva consolidació a Primera. Una de les coses que més desitjo és jugar el derbi davant l’OAR Gràcia amb públic. Considero que és molt important per a la ciutat tenir dos equips de Primera Nacional”

FONT: DIARI DE SABADELL

La pretemporada del primer equip començarà l’última setmana d’agost amb la vista posada al cap de setmana del 25/26 de setembre pel debut a la lliga. Fins aquelles dates el Ramon tindrà temps per acabar de confeccionar la plantilla i anar-la preparant al seu gust.

BENVINGUT AL CLUB RAMON