PRESENTACIÓ DE LES NOVES EQUIPACIONS


Seguint amb les novetats d’aquest any, us presentem les noves equipacions per a les properes temporades. També hi haurà novetats per adquirir-les, ja que en pocs dies, tindrem disponible la botiga online des de la pàgina web del club, ja us informarem convenientment.

Amb l’aparició dels nous patrocinadors i la seva inclusió a la samarreta, la compra de les equipacions de partit (samarreta i pantaló) són de compra obligatòria. No obstant això, la resta de peces són voluntàries. És a dir, tots aquells que tingueu el xandall d’anys anteriors el podeu seguir utilitzant. Cal mencionar que l’ús del xandall és obligatori.

Tot i que la compra la realitzareu online directament, el proper dia 4 de setembre estarem a secretaria per fer el tallatge per als infantils, cadets, juvenils i sèniors per assegurar les talles i assignar el números. El tallatge per als més petits (benjamins i alevins) es farà el proper dimarts 18 de setembre.

Estem encantats de presentar-vos els nous dissenys, esperem que us agradin tant com a nosaltres. Que tingueu bona pretemporada i millor any!

Moltes gràcies pel vostre suport,