PRIMER EQUIP – ESPLUGUES

C.A. Sabadell Handbol 25 – H. Esplugues 31

Nova derrota arlequinada, davant de l’Handbol Esplugues, partit amb desconnexions arlequinades en moments claus per al resultat.

Partit jugat a Can Balsach diumenge a la tarda, a les 16:00 hores, davant d’un Esplugues que havia d’aconseguir puntuar per estar a dalt de la classificació.

Inici que ha sigut pels visitants, agafant un avantatge d’1 a 3, després els homes de Ramon-Xavi, han millorat un pèl l’actitud defensiva i han pogut córrer, arribant-se amb diversos empats al minut 22, en què l’equip ha tingut una altra desconnexió (sobretot en defensa, donant moltes facilitats als rivals) i encaixant un parcial de 2 a 7, arribant-se a la mitja part amb el marcador d’11 a 18.

A la mitja part al vestidor es comenta que la solució exigeix millorar defensa i no tenir aquestes “fugides” del partit, a la represa ha semblat que es podria reconduir la situació, perquè els arlequinats ha obert amb un esperançador 3 a 0, retallant la diferència en el marcador, però ha estat una falsa il·lusió, quan més falta feia s’han fet errades de llançament de sis metres, i els espluguins han tornat a agafar la còmoda avantatge de +5 / +6 gols, això els hi ha permès anar fent rotacions, el Sabadell ho ha intentat, però no ha pogut quan faltaven 4 minuts es perdia de 4 gols, però les presses són mal company de camí, hi ha hagut algunes precipitacions que ha donat l’opció als visitants quedar amb el resultat final de 25 a 31.

  • Per al Sabadell han jugat Jordi i Jan a la porteria i com jugadors Alex, Victor, Didac, Gerard, Arnau, Unai, Cesc, J. Jiménez, Torra, Oriol, Miky, Pujolà i Ivan que ha tornat a fer un molt bon partit en la part ofensiva.