PRIMER EQUIP – GAVÀ

C.A. Sabadell Handbol 28 – 31 Handbol Gavà 

Nova derrota arlequinada, aquesta vegada davant del Gava, líder del grup de permanència.

Partit jugat a Can Balsach diumenge a la tarda, després de la presentació oficial dels equips del C.A. Sabadell Handbol, presentació després de tres anys sense poder fer-la, amb la presència del president de la Federació Catalana d’Handbol el Sr. Jaume Fort i Laura Reyes regidora d’esports de l’Ajuntament.

Partit que des de l’inici s’ha vist molt competit pels dos equips, marcador ajustat fins que al minut 11, en què els arlequinats han obert una petita escletxa de + dos gols, l’handbol Gavà demana “time out” per intentar reduir les diferències, així ha estat, anant la resta de la primera part molt ajustada, sempre amb avantatge dels homes de Ramon i Xavi, s’arriba la mitja part amb el marcador de 17 a 16 pel Sabadell, a destacar l’excel·lent primera part de l’Alex, amb un percentatge d’encert del 100% en els seus llançaments des de 10 metres.
A la segona part el Gavà aprofitant una sortida “tova” dels arlequinats han aprofitat per avançar-se en el marcador de 2 a 3 gols, aquesta ha estat la dinàmica de la segona part en què els arlequinats han remat tot el que han pogut, arribant-se al minut 27 amb el marcador de 28 a 29, aquí és on els partits és jugant a cara o creu, i la veritat és que el Gavà ha jugat millor els últims minuts, emportant-se el partit amb el marcador de 28 a 31.
A comentar que la infermeria del club s’està omplint, el “Sebas” amb fissura d’escafoides del canell esquerre, per ell ja ha acabat la temporada i en Roger amb problemes de menisc, dues baixes importants per l’equip arlequinat.

  • Pel Sabadell Handbol han jugat Juliana i Jan a la porteria i com a jugadors de camp Arnau, Jiji, Unai, Ferri, Torra, Dídac, Alex, Victor, Pujolà, Ivan, Miky, Gerard, Oriol i Cesc, fitxatge d’emergència per suplir la posició de pivot, (gràcies, Cesc).

Cal destacar a Alex i Dídac, molt bona efectivitat cara la porteria contrària, la setmana que ve els arlequinats visiten a l’Handbol Garbí, segon classificat, esperem veure la millor versió de l’equip.