PRIMER EQUIP – MOLINS DE REI

C.A. Sabadell Handbol 15-25 Handbol Molins 


Inexplicable, seria l’única manera de definir el partit d’aquest diumenge, en una segona part
de total desconnexió sols s’han pogut marcar 3 gols…, llençant tota la feina de la primera
part.

Partit jugat a Can Balsach diumenge a la tarda. De sortida els homes d’en Xavi han sortit ben aposentats amb una bona defensa que ha permès corre al contraatac (minut 10, 8 a 2). Els visitants han demanat temps mort per intentar posar ordre en la seva defensa i han passat a fer un 5:1. A partir d’aquí, mentre els arlequinats s’han començat a encallar una mica, els visitants han començat, poc a poc, a retallar les diferencies. Al minut 25 es posen per primera vegada davant del marcador 10 a 11, però els arlequinats han pogut reaccionar i han anul·lat l’avantatge del de Molins tancant la primera part amb el marcador de 12 a 11.
A la represa el Molins ha continuat fent una defensa de 5:1 que havia canviat la dinàmica. Empat a 14 al minut 35 i, a partir d’aquí, l’equip arlequinat s’ha diluït com un terròs de sucre dins del cafè. Parcial de 0 a 10 en 20 minuts i s’acaba amb el 15 – 25 final.
Per sort venen les vacances de Nadal. Primer descans i desprès treball. S’ha de poder reconduir la situació i evitar aquestes desconnexions que ens deixen tan mal gust de boca. Qualitat n’hi ha de sobres.

 

  • Pel Sabadell Handbol han jugat Sebas i Juliana a la porteria, i com a jugadors de camp Unai, Alex, Oriol, Pujolà, Didac, Roger, Ferri, Ivan, Victor, Miky, Gerard, Torra i Jordi J.