RESUM CAP DE SETMANA 11/12 DE NOVEMBRE

El cap de setmana va començar dijous amb la visita del líder imbatut, La Salle Bonanova, a Can Balsach. Tot i la derrota (Crònica CatHandbol) es va tornar a jugar bé i ens va guanyar un molt bon equip.

El cap de setmana continuava el dissabte al matí, on els equips del Consell van jugar bons partits i segueixen passant-s’ho d’allò més bé.

El mateix dissabte pel matí, el Cadet (Crònica) va aconseguir una ample victòria, mentre que per la tarda el Sènior B (Crònica CatHandbol) guanyava al líder imbatut i es posava al cap davant de la classificació. Diumenge a primera hora del matí, l’infantil va patir una derrota per la mínima davant d’un dels “cocos” de la lliga.

Per rematar el cap de setmana més llarg en molt de temps, la Selecció Catalana Juvenil Masculina va jugar partit contra una barreja dels nostres sèniors. Un molt bon partit, on vam poder veure a molts nanos que, en un futur no molt llunyà, per Divisió d’honor. Per part nostra, vam poder veure com els nostres jugadors del B estan apretant per minuts amb el primer equip.

 

Fotos: Jordi Vilas