RESUM DEL CAP DE SETMANA CATHANDBOL

La Coope frena el líder i s’afegeix al grup capdavanter

La defensa santboiana va frenar el potent atac rival
Foto: Jordi VilasLa defensa santboiana va frenar el potent atac rival

Després de la 15a jornada, en la qual els dos primers han ensopegat, la classificació s’estreny a la part alta, amb cinc equips separats per només dos punts, i ja amb ampli avantatge sobre el sisè classificat.

En els partits figuren en blau els equips que estan en posició de fases d’ascens i en negre els que estan en posició de descens.

El partit de la jornada al Pau Gasol
Coope Sant Boi 26-25 Sabadell

Pedro Torres davant la defensa visitant (Foto: Jordi Vilas)

El matx va ser molt equilibrat, com s’esperava, però amb alternatives al marcador. L’equip visitant surt fort i es posa 4-6 als 15 minuts i encara 9-10 als 25′, però es desconnecta i al descans els locals s’han posat a dalt amb 13-11.
A la represa continua la tònica del final de la primera part i la Coope amplia fins el 18-13 i encara 21-17 als 45 minuts. A partir d’aquí els arlequinats, amb bona aportació de la seva porteria i corrent remunten fins l’empat a 22  i fins i tot es posen per davant amb 24-25 quan en faltaven cinc. En els cinc minuts finals molts nervis i fortes defenses. L’equip local empata traient una exclusió quan queda un minut, recuperen pilota i marquen en superioritat quan quedaven 7 segons.

Font: Cathandbol