SOM DE PRIMERA NACIONAL

SOM DE PRIMERA NACIONAL

Desprès d’unes setmanes molt intenses als despatxos, on el mòbils trien fum i els missatges anaven i tornaven sense parar, avui s’ha fet oficial l’ascens a primera nacional. En una temporada marcada per d’irrupció del  COVID19 i les seves devastadores conseqüències. On al mes de març s’aturaven les competicions de forma provisional i s’obrien molts interrogants. Tres mesos més tard es confirma l’ascens, en una temporada que prometia emocions molt fortes, tot just quan s’estava arribant al desenllaç de la lliga.

Des d’aquí volem felicitar a tot el grup humà del primer equip. Una gran pinya que, any rere any, ha anat creixent i ha fet del conjunt la seva millor virtud. També és moment de felicitar a tots aquells que formen part del club:  jugadors i jugadores, socis, pares i mares i un llarg etcètera de persones que donen sentit a tota la feina feta.

L’any que ve serà, sens dubte molt especial, però primer de tot s’haurà de celebrar, quan es pugui, aquest ascens. En els pròxims dies us anirem informant de totes les novetats que us tenim preparades per l’estiu i la temporada vinent.