TERCER CAP DE SETMANA DE PRETEMPORADA

AFINANT MÀQUINES

Encetava el dissabte a Balsach el juvenil contra el Poblenou. Les pèrdues de pilota constants van ser un llast i el de Barcelona es van endur una victòria còmode (15-31).

Acte seguit el Sènior A jugava contra el segon equip del Poblenou (primera catalana). Partit distret a l’últim de pretemporada abans de començar la lliga amb victòria arlequinada (39-27).

Un bon inici arlequinat, agafant còmodes avantatges de cinc o sis gols, basat en una seriosa defensa i aprofitant els balanços ofensius i, quan no era així, amb atac estàtic s’ha anat tirant endavant el partit. L’entrenador arlequinat ha aprofitat per donar minuts a tots els components de l’equip, fent rotacions en totes les posicions. S’arriba a la mitja part amb el marcador de 20 a 13.

A la represa els locals han anat incrementant l’avantatge amb la mateixa formula i rotacions., arribant-se al final del partit amb el marcador de 39 a 27. A destacar la intensitat amb la que s’ha jugat.

Pel Sabadell Handbol han jugat Xavi, Lluís i Caña a la porteria, i com a jugadors de camp Isidre, Unai, Ramón, Roger, Albert, Jordi, Jacobo, Eloi, Guillem, Miky, Sergi, Abella i Pere.

El proper cap de setmana comença la competició amb un primer partit a la pista d’un dels “cocos”: La Salle Bonanova, equip que acaba de baixar de 1a Nacional i que manté el mateix bloc de la temporada anterior. Serà una bona prova per veure com està l’equip.

Fotos del partit (Jordi Vilas)

Diumenge al matí era el torn del Infantil masculí. Tot i la derrota (7-28) davant del Pau Casals, bones sensacions per anar agafant el to. A seguir treballant.

Per la tarda, el Sènior B jugava contra el H. Castelldefels de segona catalana. Bona victòria (31-29) amb la presencia del nou entrenador. Una altíssima intensitat defensiva, i un Oriol estel·lar als primes 10 minuts, ha permès agafar un avantatge de 4/5 gols que s’ha sabut administrar fins al final.

Fotos del partit (Joan Carles Manzano)