Torneig de Setmana Santa 2024

Hola famílies,
Ens plau informar-vos sobre una gran novetat per a la propera Setmana Santa:


Amb l’objectiu de respondre a la creixent demanda i oferir una gran experiència, participarem a la MEDITERRANEAN HANDBALL CUP a Gandia. Volem aconseguir tenir un equip per categoria (alevins, infantils, cadets i juvenils), tant en femení com en masculí. Amb la clara intenció de gaudir-ho al màxim, buscarem fomentar el desenvolupament esportiu i l’esperit de club.

És important tenir en compte que cada equip jugarà entre 4 i 5 partits al llarg dels quatre dies de competició. És per aquest motiu, i per assegurar una competició vibrant i emocionant, necessitem un mínim de 12 jugadors i un màxim de 18 per equip.

Com podeu veure al dossier, el cost per jugador/a serà de 295€. Aquest preu inclou totes les despeses de l’estada. El cost del transport oscil·larà entre 65€ i 85€, detalls que informarem aviat i dependrà del volum final de jugadors que participem.

La participació és totalment voluntària. Us fem arribar aquest formulari per formalitzar la vostra inscripció. La data límit per apuntar-se és el 10 de desembre. Per facilitar el pagament, s’ha decidit fer-ho de la següent forma:

PAGAMENTDATAIMPORT
1rInscripció70€
2n10/1/24100€
3r10/2/24100€
4t10/3/24100€ *
* A l’últim pagament ajustarem el cost del trasport final

A mesura que ens apropem a les dates, l’organització publicarà ofertes per si alguns familiars o amics volguessin fer el viatge. Donat aquest cas, podran utilitzar el transport del club pagant el preu final.