botiga1

TOT A PUNT: COMENÇA LA COMPETICIÓ

PRETEMPORADA LIQUIDADA. COMENÇA LA COMPETICIÓ

Tot just quan farà un més que van començar els primers entrenaments, comencen les lligues per tots els equips federats, menys juvenils i infantil masculí.

En una pretemporada atípica per culpa del COVID19, el sènior A  ha jugat quatre partits amistosos en els dos caps de setmana anteriors. Segurament són menys dels que ens hagués agradat, però donada la situació en què ens trobem, ho podem donar per bo i celebrar que no hi ha hagut cap positiu.

Comença la lliga a primera nacional. Sí. Primera nacional. Serà un any per gaudir i, quan ens deixin tornar als pavellons, gaudir en directe d’un handbol de molta qualitat en tots els equips. Serà un any per lluitar i continuar amb els equips de més nivell de Catalunya i, dia a dia, tornar el club a nivell que li pertoca.

CALENDARIS ADAPTATS A LA FEDERACIÓ CATALANA

La resta d’equips federats ja tenen els seus calendaris respectius. En un any on la federació ha adaptat el calendari a la situació actual, els equips jugaran cada quinze dies (ho teniu tot disponible a la pestanya d’informació).

Com el primer equip, tots els equips han pogut jugar partits amistosos durant aquesta pretemporada amb el principal objectiu de recuperar sensacions després de sis mesos sense jugar.

Sort, salut i encert a tots els equips!