botiga1

ÚLTIM PARTIT A CASA

Últim partit de la temporada a Cal Balsach i derrota;
Els dos equips arribàvem al penúltim partit de la lliga sense res en joc i això es va veure reflectit al marcador, que tot i ser un partit interessant i amb molts gols, la intensitat no va ser la mateixa que en altres ocasions.
La primera part va ser igualtat a la pista i al marcador de 16-16. A la segona, la velocitat a la contra del Sant Cugat, propiciada per les nostres pèrdues de pilota en atac, van fer decantar el partit per 7 gols de diferència al conjunt visitant 31-38.

Al final del partit es va viure una imatge que tots guardarem en el record, el comiat del Cesc Vallribera, que després de molt i molt anys jugant al nostre club, diu adéu de l’afició.
Ara ja queda l’últim desplaçament a la pista de l’handbol Banyoles, equip que ja fa unes setmanes que ha certificat el seu descens de categoria.

  • Van jugar: Isidre Campanyà (6 gols), Cesc Vallribera (1 gol), Jordi Altès (1 gol), Albert Cavero (2 gols), Oriol Carrillo ( 2 gols), Eloi Vila (5 gols), Guillem Bosch (3 gols), Albert Miquel (5 gols), Blai Ocaña ( 2 gols), Marc Vilanova ( 1 gol), Pere Vilas ( 2 gols) i Jordi Pujolà. A la porteria: Juan Cañamero (6 aturades) i Sebas Ogalla ( 10 aturades).

Poder tornar a veure el partit AQUÍ