UNA TEMPORADA PER EMMARCAR

Després d’una brillant temporada a Lliga catalana, on ha finalitzat cinquè, l’equip arlequinat es juga l’accés a les semifinals de la Copa Catalana contra el Sant Martí Adrianenc de primera nacional. Sens dubte serà un repte majúscul per l’equip del Isra Damont, ja que es tracta d’un equip que després de les fases d’ascens disputades, no ha pujat a Divisió d’Honor B per el gol “average”.

 

Amb un grup de jugadors molt joves, a més a més de l’experiència que han aportat els veterans, s’ha aconseguit la millor classificació ens molts anys. A part d’això, també s’ha de destacar la vitalitat que ha pres el club, com ho demostra el passat torneig de la Festa Major de la Creu Alta, on més de 100 nens i nenes hi van participar.
Serà aquest dissabte a les 20.15 al pavelló de Can Balsach, on tots els aficionats podran acomiadar el sènior en el seu últim partit a la Creu Alta. En el difícil, però no impossbile, cas que s’obtingui la victòria, les semifinals i finals de les diverses Copes Catalanes es duran terme el cap de setmana del 17 i 18 de juny a Banyoles.

Deixa un comentari