COL·LABORA AMB NOSALTRES

El Creu Alta Sabadell Handbol és un club sense ànim de lucre que té com objectiu el foment de la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva. Busquem ser un referent tant pels nostres resultats esportius com per la nostra gestió sostenible, oberta, integradora i vinculada al barri de la Creu Alta i de Sabadell. A més a més, creiem en l’esport per transmetre valors que ens defineixen: valor educatiu, social, competitiu i de salut.

Actualment el nostre club està format per més de 220 jugadors/es i, amb molt d’orgull, podem afirmar que estem en un gran moment, tant a nivell esportiu com social. Amb una gran vinculació amb el barri de la Creu Alta i portant el nom de la ciutat per tot Catalunya, creiem que podem ser una bona plataforma per difondre la vostra empresa i els valors que representa.

Un dels principals objectius d’aquesta campanya és realitzar un salt qualitatiu en tots els aspectes del club sense deixar-ne a ningú al marge. Com molt bé defineix la nostra missió, visió i valors, creiem que la pràctica esportiva ha de ser accessible a tothom i, per aquest motiu, necessitem augmentar els ingressos extraordinaris no vinculats a les quotes dels jugadors. Aquesta major capacitat econòmica ens permetria créixer i obtenir més visibilitat encara.

Per  acabar, agrair-vos el temps dedicat i, si teniu qualsevol dubte o creieu que existeixen altres possibilitats de col·laboració, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per parlar-ho.